Companies

o2o company bike lease

o2o company bike lease

https://www.o2o.be/nl/

Sinds 2016 veranderen we mobiliteit in de positieve zin. We fietsen voorop in de wereld van fietsleasing dankzij een digitaal all-in-one platform. Fietsleasing en vele handige services bieden we aan in bedrijven over heel België. Het o2o team stelt zo HR managers van organisaties in staat om hun medewerkers vlot een fiscaal voordelige leasefiets te geven. Een win-win.

We maken fietsen toegankelijk voor iedereen. Hoe? Door het fiscaal voordelige fietsleasing via een innovatief platform aan te bieden aan bedrijven. We staan niet enkel in voor de uitrol van de fietsleasing, maar ook voor de bijhorende strategie, loon(ruil)administratie en fietscultuur. Dankzij verenigde krachten van onze vooruitstrevende klanten, partner-fietshandelaars en sociale secretariaten, bieden we een logische en  geautomatiseerde oplossing van de toekomst aan. Maar dan vandaag al.

o2o is een complementair team van diverse talenten, maar er is één iets dat we delen: de liefde voor de fiets. Ons team zorgt zo voor minder files, minder uitlaatgassen, maar vooral gezonde en contente pendelaars in België. Daar zijn we best wel trots op.

Data

Active in IT
Interested in
Career site https://www.o2o.be/nl/vacatures/
Employees worldwide/Belgium 13/13
Revenue worldwide/Belgium 13/0
Key partner No

Openings

Jobs (1) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

o2o

Henri Farmanstraaat 40
9000 Gent

Contact

Sarah Facq


[javascript protected email address]