Companies

Square Group

Square Group

https://squaregroup.be

Square Group overkoepelt als multidisciplinair bouwbedrijf een reeks ondernemingen die ontstaan zijn uit de groei van Aclagro.
Deze historische groei werd gerealiseerd door zowel interne ontwikkeling als externe acquisities. De groep is met haar geografische spreiding in heel België vertegenwoordigd.
Duurzaam ondernemen staat bij ons voorop. Daarnaast ligt het accent binnen de groep sterk op de onderlinge synergie van de verscheidene kernactiviteiten tussen alle takken van de vennootschappen. Dankzij deze complementaire samenwerking zetten wij succesvol onze schouders onder de meest complexe opdrachten.
Dagelijks staan we met ondertussen meer dan 500 gemotiveerde en deskundige medewerkers voor u klaar:
• Aclagro, een solide partner die een stevige reputatie heeft opgebouwd doorheen de jaren en zich als aannemer concentreert op volgende kernactiviteiten:
Infrastructuurwerken, bodemsanering & waterzuivering, afbraak, asbestverwijdering en grondreiniging.
Dit zowel voor openbare als private klanten.
• Bij AC Materials nv zijn we voortdurend op zoek naar het maximaliseren van de recyclagestromen. Door onze strategische ligging van alle sites (Brugge, Wondelgem, Vlierzele, Puurs en Heist-op-den-Berg) overspannen we het volledige Vlaamse grondgebied.
• Met Oryx Projects nv beschikt Square Group over een projectontwikkelaar die ontstaan is uit het verlengde van de activiteitsdomeinen van Aclagro nv. Oryx Projects richt zich op niet zo voor de hand liggende, strategische gelegen sites in stedelijke gebieden.
• DD Shipping nv vertegenwoordigt het op- en overslagbedrijf binnen de groep. Met meerdere terminals en kades vormt DD Shipping bovendien een extra troef in het maritieme transport voor AC Materials en het grondreinigingscentrum van Aclagro.

Data

Active in Construction
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering) Burgerlijk Ingenieur - Architecture Engineering Technology - Landmeten (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Construction (Civil Engineering) (Industrieel Ingenieur)
Career site https://jobs.squaregroup.be/nl
Employees worldwide/Belgium 500/500
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (3) See all jobs
Internships (1) See all internships
Student Jobs (1) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Square Group

Industrieweg 74
9032 Wondelgem

Contact

Jan Baesen
HR BP Personeelsvoorziening

[javascript protected email address]