Internships

Stagiaire burgerlijke bouwkunde

Here you find the details for the internship named "Stagiaire burgerlijke bouwkunde" in the company Witteveen+Bos.

Details
Name: Stagiaire burgerlijke bouwkunde
Company: Witteveen+Bos
Description:

VACATURE - PROJECTINGENIEUR BURGERLIJKE BOUWKUNDE

Lever jij een brede bijdrage in onze infrastructuurprojecten?

https://www.witteveenbos.com/nl/projecten/

Als projectingenieur burgerlijke bouwkunde lever jij een bijdrage aan projecten van de conceptfase tot de fase van voorontwerp, definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp. Afhankelijk van je kennis en interesse houd jij je bezig met de conceptuele fase van projecten of de detailuitwerking. De functie kenmerkt zich verder door een brede kijk op infrastructuur waarbij inzet op raakvlakken met aanverwante disciplines zoals stedenbouw, mobiliteit en bouwkosten niet worden geschuwd.

Witteveen+Bos Belgium zoekt voor de verdere versterking en uitbouw van haar groep infrastructuur veelzijdige projectingenieurs met een passie voor burgerlijke bouwkunde. De groep infrastructuur richt zich breed op verschillende disciplines binnen de burgerlijke bouwkunde: tunnels, bruggen, sluizen, hoogwaterscherming en kaaimuren. Je plaats van tewerkstelling is Antwerpen, Gent of Steenokkerzeel. De opdrachtgevers in onze projecten zijn naast aannemers opdrachtgevers in de openbare en privé sfeer. Enkele aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur waar we recent aan hebben gewerkt zijn de renovatie van een sluizencomplex, infrastructuurontwerp voor de Antwerpse regio, tunnelontwerpen voor verschillende aannemers en de Oosterweelverbinding.

Wat wij vragen
* je volgt momenteel een opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur;
* een gedegen technische basis: kennis van de Eurocodes, CAD, SCIA of andere modelleringstools;
* een generalistische opstelling;
* zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;
* klantgericht;
* Je wilt vakinhoudelijk en persoonlijk graag verder ontwikkelen;
* een vlotte beheersing van Frans en Engels is een pluspunt.

Wat we bieden
We hechten veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe uitdagingen.

Wie wij zijn
Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd in-novatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastruc-tuur, milieu en bouw.
Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire project-teams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Meer info: zie https://vimeo.com/511078018

Reageren
Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Bart Jansen, telefoonnummer: +32(0)471132610 of via mail: hr-be@witteveenbos.com

Target profiles:
  • Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering)
  • Burgerlijk Ingenieur - Architecture
  • Engineering Technology - Construction (Civil Engineering) (Industrieel Ingenieur)
In industries:
  • Architectuur
  • Construction
Required special knowledge:

Duration: nvt
Paid: No
Net wage: -
Foreign: No
Contact: Margot Louis (Marketing & Communicatie)
Email: margot.louis@witteveenbos.com
Tel: +32 477 29 10 95