Internships

Machine learning

Here you find the details for the internship named "Machine learning" in the company Adifo.

Details
Name: Machine learning
Company: Adifo
Description:

Tegen 2023 zullen er zo’n 8 miljard mensen op de wereld zijn. Om iedereen van voedsel te voorzien is een duurzame productie van voedingsmiddelen een echte uitdaging. Wil je wel eens weten hoe bedrijven dit aanpakken? Welke technologieën er zijn en welke software hiervoor ontwikkeld wordt? En wil je daar ook actief mee bezig zijn? Bekijk dan zeker het boeiende aanbod aan stages bij Adifo!

Wij zijn wereldwijd actief in software tools voor de voedingsindustrie. Als trotse marktleider sturen wij vanuit ons hoofdkantoor in Maldegem een heel team van internationale medewerkers aan.

Ons softwarepakket BESTMIX® garandeert dat voedingsmiddelenproducenten hun producten aan de beste kwaliteit maar ook tegen de laagste kostprijs kunnen ontwikkelen.

We willen onze klanten helpen bij het opstellen van bijvoorbeeld nieuwe recepten of rantsoenen gebaseerd op vorige selecties. Dit is slechts 1 voorbeeld van de vele zaken die met machine learning bereikt kunnen worden.

Via SCRUM (daily standup, planning en review) hou je het team en de product owner op de hoogte van de vooruitgang die gemaakt wordt in de opeenvolgende sprints. De technologieën waarmee de Adifo producten gebouwd worden, en waarmee jij dus in aanraking komt, zijn o.a. C#, LLBLGen (ORM), WPF, ASP.Net, Azure Cloud, GIT, Azure DevOps, REST, Web Api, JavaScript, TypeScript, PowerBI.

Deze stage biedt je een heleboel kansen en uitdagingen:
- Je komt terecht in een team van developers
- Onze consultants en klanten rekenen op je om een kwalitatieve bijdrage te leveren aan huidige projecten over de hele wereld
- Met je hands-on-mentaliteit krijg je de vrijheid om onafhankelijk te werken
- Je kan altijd steunen op ervaren collega’s

Spreekt deze opdracht je aan of heb je nog vragen? Contacteer ons dan zeker via jobs@adifo.com!

Target profiles:
  • Engineering Technology - IT (Industrieel Ingenieur)
In industries:
  • Consultancy
  • IT
Required special knowledge:

Duration: Wij staan open voor jouw suggestie
Paid: No
Net wage: -
Foreign: No
Contact: Lisa Van der Meirsch (HR)
Email: jobs@adifo.com
Tel: