Internships

Optimalisatie van analysemethodes in het labo

Here you find the details for the internship named "Optimalisatie van analysemethodes in het labo" in the company BASF Antwerpen.

Details
Name: Optimalisatie van analysemethodes in het labo
Company: BASF Antwerpen
Description:

* Jouw opdracht *
De labo's van BASF Antwerpen voeren een breed spectrum aan analyses uit voor de verschillende installaties op de site. Het betreft o.a. de kwaliteitscontrole van grondstoffen en eindproducten, de opvolging van de productieprocessen en het bewaken van emissies. Er wordt een brede waaier aan methodes uitgevoerd, van pH-metingen over titraties en spectroscopische metingen tot GC- en HPLC-analyses. Naargelang de behoefte van de installaties en in samenspraak met

Het stageproject en bijhorende methode wordt concreter naargelang de behoefte van de installaties en in samenspraak met jou. Jouw opdracht is dan om de controle en eventuele optimalisatie van deze methode uit te werken of eventueel alternatieven te ontwikkelen.

* Jouw uitdaging *
- Je werkt samen met de laboranten om de analysetechniek uit te voeren en te onderzoeken of er verbeteringen mogelijk zijn.

- Je doet opzoekwerk in wetenschappelijke literatuur naar alternatieve methodes of ontwikkelt zelf in samenspraak alternatieve analyseroutes. Je test deze alternatieve technieken uit.

* Ons aanbod *
Je krijgt een persoonlijke stagementor en wij begeleiden je stage en project van A tot Z. We bieden een kwalitatieve stageplaats waar je veel kan bijleren. Dit is onze garantie!

Meer info en solliciteren via:
https://werkenbijbasf.be/stages/vacature.php?id=239

Target profiles:
  • Engineering Technology - Chemical Engineering (Industrieel Ingenieur)
In industries:
  • Chemie
Required special knowledge:

* Onze ideale Match *
- Je bent student in de Ingenieurswetenschappen optie chemische procestechnologie (3e bachelor/ 1e master).

- Je kan zelfstandig werken en durft vragen te stellen.

- Je neemt graag initiatief.

Duration: 4 - 6 weken
Paid: Yes
Net wage: -
Foreign: No
Contact: Katja Leten (HR Manager)
Email: katja.leten@basf.Com
Tel: