Internships

Toetsing onderhoudsplannen machines Superabsorber

Here you find the details for the internship named "Toetsing onderhoudsplannen machines Superabsorber" in the company BASF Antwerpen.

Details
Name: Toetsing onderhoudsplannen machines Superabsorber
Company: BASF Antwerpen
Description:

* Jouw opdracht *
Een groot deel van het onderhoudsprogramma op de Superabsorberinstallatie bestaat uit periodiek of wederkerend onderhoud. Diverse roer-, maal- en zeefmachines moeten regelmatig stilgelegd worden voor reiniging, controle van bepaalde machine-instellingen en slijtage op onderdelen. Dergelijke onderhoudsplannen zijn vaak historisch gegroeid en bijgestuurd op basis van voorschriften van de fabrikant, ervaring van de technici en vastgestelde schades aan de machines. Een theoretische basis voor looptijden en spelingen van verschillende deelcomponenten (denk bv. aan lagers) ontbreekt hierin vaak.

* Jouw uitdaging*

- Je leert de Superabsorberinstallatie kennen en verkent enkele belangrijke machines waarop frequent periodiek onderhoud wordt uitgevoerd.

- Je ontleedt de onderhoudsplannen van deze machines, toetst deze aan de praktijk en controleert de volledigheid op basis van voorschriften van de fabrikant, theoretische spelingen van de deelcomponenten, …

- Je kijkt met een kritische blik naar de veiligheidsinrichtingen van deze machines, zowel tijdens normaal functioneren als bij stilstand voor onderhoud, en controleert of de ingebouwde veiligheden en voorschriften van de fabrikant alle risico’s afdekken

- Je stelt per machine een rapport op met de nodige aanbevelingen voor het verbeteren van de onderhoudsplannen, met praktische bruikbaarheid in het achterhoofd (uitvoerbaarheid, kosten & baten afgewogen, …).

* Ons aanbod *
Je krijgt een persoonlijke stagementor en wij begeleiden je stage en project van A tot Z. We bieden een kwalitatieve stageplaats waar je veel kan bijleren. Dit is onze garantie!

Meer info en solliciteren via:
https://werkenbijbasf.be/stages/vacature.php?id=242

Target profiles:
  • Burgerlijk Ingenieur - Electromechanical Engineering
In industries:
  • Chemie
Required special knowledge:

* Onze ideale match*
- Je bent student burgerlijk ingenieur in de werktuigkunde.

- Je bent praktisch ingesteld. Je zal immers de kans krijgen om deel te nemen aan bepaalde elementen van het onderhoudsprogramma om voeling te krijgen met de praktijk en gerichte aanbevelingen kunnen doen.

- Je functioneert goed in team, maar kan ook zelfstandig werken.

Duration: 4 to 6 weeks.
Paid: Yes
Net wage: -
Foreign: No
Contact: Katja Leten (HR Manager)
Email: katja.leten@basf.Com
Tel: