Internships

General Management Traineeship

Here you find the details for the internship named "General Management Traineeship" in the company Eurofins.

Details
Name: General Management Traineeship
Company: Eurofins
Description:

Description de l'entreprise

Eurofins Scientific is een internationaal life sciences-bedrijf dat een unieke reeks analytische testdiensten levert aan klanten in meerdere sectoren, om het leven en onze omgeving veiliger, gezonder en duurzamer te maken. Van het voedsel dat u eet tot het water dat u drinkt tot de medicijnen waarop u vertrouwt, de Eurofins-laboratoria werken samen met de grootste bedrijven ter wereld om ervoor te zorgen dat de producten die zij leveren veilig zijn, dat hun ingrediënten authentiek zijn en dat de etikettering nauwkeurig is.

Description du poste

Heb jij passie voor het aansturen van mensen en teams? Bezit jij over een goede dosis analytisch vermogen? Kun jij goed stakeholders managen en complexe processen in goede banen leiden? Solliciteer op het General Management Traineeship bij Eurofins en wordt binnen twee jaar onze leider van de toekomst!

EenECHT Management Traineeship
De kortste weg naar een leidinggevende positie in het snelstgroeiende bedrijf van Europa waarbij je vanuit ondernemerschap operationeel, commercieel en financieel verantwoordelijkheid draagt;
Geen specialistisch werk en geen uitbesteding naar klanten; je voert dynamisch en afwisselend werk uit op verschillende Eurofins locaties in Nederland
Het tweejarige programma bestaat uit vier verschillende projecten, waarvan minimaal twee projecten gericht zijn op Business Development en Operations. Denk aan het implementeren van innovatieve systemen, het opzetten van nieuwe business modellen tot het begeleiden van overnames;
Een professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatieven, ondernemerschap en mogelijkheden tot internationale vervolgstappen;
Focus op jouw leiderschapsontwikkeling door circa 10% van je tijd te besteden aan het volgen van leiderschap-, vakinhoudelijke-, vaardigheidstrainingen en coaching/intervisie met andere trainees.

Locatie: standplaats in Nazareth, maar bereid om 1 á 2 projecten in Nederland te doen. In overleg verhuizen of remote.

Qualifications

Als toekomstig Management Trainee voldoe jij aan onderstaande:
Een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur in technische richting;
Bij voorkeur start je direct na het behalen van je Msc, maar heb je maximaal 1,5 jaar ervaring elders opgedaan;
Je hebt relevante nevenactiviteiten ontplooid, denk aan bestuurs- of ondernemerservaring, topsport, jezelf uitgedaagd en ontwikkeld in een bijbaan of andere buitengewone prestaties geleverd;
Vloeiend in Nederland en Engels;
Affiniteit met de dienstverlening van Eurofins.

Onze huidige trainees beschrijven zich als young professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een creatieve- en oplossingsgerichte mindset, een sterk inlevings- en reflectief vermogen en zijn niet bang om uitdagingen met beide handen aan te pakken.

Aanvullende informatie

Wat kan Eurofins jou bieden?

Je wordt onderdeel van het snelgroeiende en dynamische bedrijf Eurofins, waarmee je een stevige basis van projectmanagement ervaring toevoegt aan je CV. Met een groeiend aantal vestigingen in binnen- en buitenland biedt Eurofins kansen voor talent. Daarnaast bieden we de garantie dat je op elke vestiging ambitieuze en gedreven collega's treft.
Een marktconform salaris voor een technisch traineeship;
26 vakantiedagen en 9,2% vakantiegeld;
Een 13e maand;
Een lease auto;
Maaltijdcheques;
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en korting op de ziektekostenverzekering;
Deelname aan het Eurofins Graduates Program voor trainees waarin je wordt ondersteund met trainingen voor hard- en softskills;
Een duidelijk 2 jaren plan met focus op jouw persoonlijke ontwikkeling richting een managementfunctie;
Heel veel vrijheid, autonomie en een stijle leercurve in de start van je carrière.

Interesse?
We zijn op zoek naar twee kandidaten. Studeer je dit jaar af en ben je nu al op zoek naar een baan? Dan kun je direct solliciteren voor instroom in september. Ben je al afgestudeerd of heb je maximaal 1,5 jaar werkervaring? Dan is het instroommoment flexibel.

De sollicitatieprocedure kent een aantal stappen:
Beoordeling sollicitatie;
Uitnodiging assessments (cognitief- en gedragsprofiel);
Kennismakingsgesprek Talent Acquisition;
Sollicitatiegesprek Business Manager / oud trainee;
Sollicitatiegesprek Hiring Manager;
Contractaanbieding & overleg startdatum.

Additional Information

Bezoek onze studenten & starters careerpagina: https://careers.eurofins.com/students-and-graduates/

Bekijk onze duurzaamheidsdoelen: https://www.eurofins.com/about-us/corporate-sustainability/

Eurofins-bedrijven geloven in kracht en innovatie door diversiteit, en we hebben een missie om gelijkheid te stimuleren, de verschillen tussen onze medewerkers te vieren en inclusie in ons netwerk te bevorderen. De Ethische Code van de Eurofins Group verbiedt daarom ten strengste discriminatie, zowel binnen als buiten het wervingsproces: dit geldt voor genderidentiteit, ras, nationaliteit, leeftijd, religie, seksuele geaardheid, handicap en al het andere dat werknemers van Eurofins-bedrijven uniek maakt.

Over het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal life sciences-bedrijf dat een unieke reeks analytische testdiensten levert aan klanten in meerdere sectoren, om het leven en onze omgeving veiliger, gezonder en duurzamer te maken. Van het voedsel dat u eet tot het water dat u drinkt tot de medicijnen waarop u vertrouwt, de Eurofins-laboratoria werken samen met de grootste bedrijven ter wereld om ervoor te zorgen dat de producten die zij leveren veilig zijn, dat hun ingrediënten authentiek zijn en dat de etikettering nauwkeurig is.

Het Eurofins-netwerk van bedrijven is wereldleider op het gebied van het testen van voedsel, milieu, farmaceutische en cosmetische producten en op het gebied van agrowetenschappelijke contractonderzoeksorganisatiediensten. Het is een van de marktleiders in bepaalde test- en laboratoriumdiensten voor genomica, ontdekkingsfarmacologie, forensisch onderzoek, geavanceerde materiaalwetenschappen en in de ondersteuning van klinische studies, en heeft ook een opkomende wereldwijde aanwezigheid in contractontwikkeling en productieorganisaties. Het heeft ook een zich snel ontwikkelende aanwezigheid in zeer gespecialiseerde en moleculaire klinische diagnostische testen en in-vitro diagnostische producten.

In meer dan 30 jaar is Eurofins uitgegroeid van één laboratorium in Nantes, Frankrijk tot 61.000 medewerkers in een gedecentraliseerd en ondernemend netwerk van 940 laboratoria in 59 landen. Eurofins-bedrijven bieden een portfolio van meer dan 200.000 analytische methoden om de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong, traceerbaarheid en zuiverheid van biologische stoffen en producten te evalueren.

In 2021 genereerde Eurofins een totale omzet van €6,72 miljard euro en behoorde het de afgelopen 20 jaar tot de best presterende aandelen in Europa.

Apply here: https://jobs.smartrecruiters.com/oneclick-ui/company/Eurofins/publication/eb5af949-2b6a-4b3c-8ccf-e98776f4411c?dcr_ci=Eurofins#-1911805899

Target profiles:
  In industries:
   Required special knowledge:

   Duration: 6 months
   Paid: No
   Net wage: -
   Foreign: No