Student Jobs

EFI Global: Vakantiejob bouwexpertise (M/V) gedurende het jaar (Deinze)

Here you find the details for the student job named "EFI Global: Vakantiejob bouwexpertise (M/V) gedurende het jaar (Deinze)" in the company EFI Global.

Details
Name: EFI Global: Vakantiejob bouwexpertise (M/V) gedurende het jaar (Deinze)
Company: EFI Global
Description:

EFI Global Belgium is een studie-, engineering en adviesbureau gespecialiseerd in het onderzoek en de realisatie van totaaloplossingen voor milieu- en bodembeheer.
Niet alleen kan EFI Global terugvallen op een zeer uitgebreide ervaring op vlak van bodemonderzoek en bodemsanering (oriënterend, beschrijvend, verkennend), grondverzet, saneringsplannen, haalbaarheidsonderzoek, bodembeheersplannen, risico-analyses, nazorg,...,) ook werd de laatste jaren sterk geïnvesteerd in de middelen om ook ondersteuning te bieden bij bouwtechnische vragen (trillingsanalyse · blowerdoor tests · Thermografie · asbestinventarissen …). Hierdoor kunnen we als studiebureau een nog grotere ondersteuning bieden aan onze klanten voor het aanpakken van hun problematiek.
Met deze groeiambities bouwen we het gedeelte asbest, sloop- en bouwexpertise uit. Hierbij wordt technische en strategische ondersteuning en advies aan de klanten gegeven bij de uitvoering van sloopopvolgingsplannen en opvolgen van (sloop)werven, ...
We zoeken een vakantiejobber die de nodige ondersteuning kan bieden gedurende vastgelegde dagen tijdens het jaar. Je leert de praktische uitvoering van een inventarisatie - on the field en de rapportage ervan - en ontdekt zo de werking van een studiebureau of dit je habitat kan worden.

Brochure: Download
Target profiles:
  Required special knowledge:

  Gewenst profiel:
  • Je hebt nood aan een afwisselende job, afwisselend op kantoor en buiten.
  • Je houdt van een job in teamverband en hebt een sterke technische interesse.
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je zoekt oplossingen in functie van het bedrijf en je kan zelfstandig werken.
  • Je bent flexibel in functie van de opdracht. Je bent gemotiveerd om een opdracht tot een goed einde te brengen.
  • Stipt en nauwgezet, flexibel en stressbestendig.
  • Vlot overweg kunnen met de meest gangbare softwareprogramma’s;
  • Je bent in het bezit een rijbewijs B.

  Je zal assisteren bij de uitvoering en rapportering van projecten. Deze onderzoeken worden van A tot Z in eigen beheer door EFI Global uitgevoerd waardoor we de site zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen startend met staalname op de werf tot rapportage van de resultaten en advies. Er wordt gewerkt met hoogstaand materiaal om de metingen zo correct mogelijk uit te kunnen voeren en de resultaten in een rapport op maat van de klant af te leveren. De dossiers zijn allesomvattend, m.a.w. ze kunnen gerelateerd zijn aan zowel gebouwen en constructies als aan infrastructuurwerken (wegenis, riolering, kunstwerken zoals bruggen en tunnels).

  Contact: Stijn Vandeburie (COO)
  Email: stijn.vandeburie@efiglobal.com
  Tel: