Delta Lounge

Algemeen
Onze lounge is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Deze ondertussen afgewerkte verdieping met eigen bar en geluidsinstallatie kan naast gezellig praatcafé ook dienst doen als polyvalente ruimte. Bovendien heeft deze zaal een perfecte ligging in de Overpoort. Aangezien de vraag naar dergelijke zalen bij verenigingen, studenten of anderen aanzienlijk is, stellen we deze ruimte dan ook beschikbaar voor verhuur. De beschikbaaheid kan je terugvinden op onze kalender. Alle gedetailleerde info is terug te vinden in het huurcontract onder accountbeheer maar aarzel zeker niet om eens een kijkje te nemen op de FAQ-pagina of om te mailen naar delta@vtk.ugent.be bij eventuele verdere vragen.

Cantus
Voor kleinere kringen is het niet altijd evident om een betaalbare zaal te vinden voor hun cantussen en dat is precies één van de situaties waar we nu een oplossing voor willen bieden. De lounge is perfect geschikt voor kleinere cantussen waarbij we een maximumcapaciteit van 60 personen hanteren die we strikt opvolgen. De huur van de lounge voor een cantus valt weg indien er meer dan 4 20l vaten genuttigd worden aan de prijs van €95/vat. Indien deze hoeveelheid niet bereikt wordt, wordt er een huurkost van €100 aangerekend.

Activiteit zonder barpersoneel
Wij stellen onze zaal ook ter beschikking voor andere activiteiten. Een mogelijkheid is hier dat we de zaal verhuren zonder dat wij barpersoneel voorzien. Denk hierbij aan een theekransje, een kaas- en wijnavond, quiz, beerpong etc. Deze huurprijs valt weg van zodra er dranken van het café worden afgenomen ter waarde van €200. In het andere geval wordt een huurprijs van €100 aangerekend.
Indien jullie geen drank afnemen van het café of een activiteit organiseren met eigen drank wordt er een huurprijs van €300 aangerekend.

Activiteit met barpersoneel
Het is ook mogelijk om evenementen te organiseren waarbij er door ons barpersoneel wordt voorzien bvb. een verjaardagsfeest, fuif voor je kring... Indien er minstens voor €300 drank van de zaak geconsumeerd wordt kan je de zaal kosteloos huren en anders wordt er een huurkost van €150 aangerekend.