Schuilt er een ingenieur in jou?

Bedenk een oplossing voor een probleem waar zelfs universiteitsstudenten hun tanden op stuk bijten!

Ga de strijd aan!

Vind jij jezelf een handige Harry of een slimme Rik? Knutsel je bij een probleem al gauw zelf iets in elkaar in plaats van bij de pakken te blijven zitten? Of wil je gewoon jouw team of school roem en glorie brengen in een spannende strijd met jouw medestudenten? Schrijf je dan als de bliksem in voor de EBEC competitie en ontdek of er zich een echte ingenieur in jou schuil houdt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de EBEC strijden verschillende teams tegen elkaar om een gegeven probleem zo goed mogelijk op te lossen. Daarbij start ieder team met dezelfde materialen, maar eigenlijk is de enige beperking jouw eigen verbeelding!De teams die volgens de jury het sterkste, snelste en/of origineelste prototype hebben gebouwd nemen bovendien een toffe prijs naar huis.

Hier is wat praktische info.

De competitie gaat door op woensdag 3 maart 2021 om 15 uur bij jou op school in teams van 4.
Een leerkracht van jou haalt al het nodige materiaal af in Gent en zorgt ervoor dat jullie team coronaproof aan de slag kunnen gaan.

Ben je overtuigd? Schrijf je dan in!

Schrijf je team in door op onderstaande knop te klikken! Inschrijven is mogelijk tot 28 februari, maar wacht niet te lang, zodat je zeker bent van een plekje voor je team.
Inschrijven!
2020 © BEST Ghent vzw. All rights reserved.