Schuilt er een ingenieur in jou?

Bedenk een oplossing voor een probleem waar zelfs universiteitsstudenten hun tanden op stuk bijten!

Ga de strijd aan!

Vind jij jezelf een handige Harry of een slimme Rik? Knutsel je bij een probleem al gauw zelf iets in elkaar in plaats van bij de pakken te blijven zitten? Of wil je gewoon jouw team of school roem en glorie brengen in een spannende strijd met jouw medestudenten? Schrijf je dan als de bliksem in voor de EBEC competitie en ontdek of er zich een echte ingenieur in jou schuil houdt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de EBEC Challenge strijden verschillende teams tegen elkaar om een gegeven probleem zo goed mogelijk op te lossen. Daarbij start ieder team met dezelfde materialen, maar eigenlijk is de enige beperking jouw eigen verbeelding! De teams die volgens de jury het sterkste, snelste en/of origineelste prototype hebben gebouwd nemen bovendien een toffe prijs naar huis.

Hier is wat praktische info.

De competitie neemt woensdag 7 maart plaats in het UFO gebouw te Gent en start om 15:00, na de schooluren. Het einde is voorzien om 20:30 dus er is zeker en vast nog genoeg tijd om terug naar huis te geraken. Iedere deelnemer krijgt ook enkele gratis drankbonnetjes en een goodiebag mee naar huis. Tijdens de competitie voorzien we zelfs gratis warme snacks!
Voor wie benieuwd is, hier kan je al een kijkje nemen naar de dagplanning.


Schedule

Ben je overtuigd? Schrijf je dan nu in!

Inschrijvingen zijn per teams van vier personen. Eens je jouw team gevormd hebt en een leuke naam hebt bedacht, hoef je enkel nog in te schrijven met deze link.
2017 © BEST Ghent vzw. All rights reserved.