Lidmaatschap

VTK-lid worden is supergemakkelijk en het biedt je tal van voordelen. Om lid te worden moet je je lidmaatschap 'aankopen' bij de cursusdienst op deze site en dat kan voor slechts 8 euro per academiejaar. Indien je eerstejaar bent of voor de eerste keer lid wordt, krijg je een splinternieuwe, superhippe VTK-kaart, die je kan afhalen in de cursusdienst. Anders wordt jouw lidmaatschap gewoon verlengd. Ook dit gebeurt bij het afhalen van je cursussen. Eens je in het bezit bent van deze persoonlijke lidkaart kan je genieten van ferme kortingen op je cursussen, een gratis consumptie in Delta elke maandag tijdens de goliarde, immense kortingen bij allerhande VTK-activiteiten, etc. Zorg dus dat je je lidkaart steeds bij de hand hebt! 

Naast deze voordelen, kunnen leden ook genieten van zotte deals bij verschillende zaken in Gent.

Home - Topcopy

TopCopy

Zwart-wit printen aan €0.025/pagina op vertoon van lidkaart

TopCopy is een allround print-, kopieer- en dienstenbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de sector. De korting wordt verekend op vertoon van je lidkaart aan de kasse en is geldig in beide filialen in Gent.

Adres:  Sint-Pietersnieuwstraat 138, 9000 Gent

            Gebroeders Vandeveldestraat 121, 9000 Gent

BijlesHuis

€20 korting voor VTK-leden op een reeks bijlessen of thesisbegeleidingBijlesHuis
€ 20 bovenop het eerste loon van een VTK-lid, bij het lesgeven met BijlesHuis

BijlesHuis biedt toegang tot een netwerk van privé-bijlesdocenten voor hoger onderwijs en voor professionele begeleidingen. Tijdens de bijles of studiebegeleiding kan gewerkt worden rond een bepaald vak, maar ook rond het aanleren van de juiste studiemethode.

Boek steeds een lessenreeks via onderstaande link om gebruik te kunnen maken van de korting. 
bijleshuis.be/referral/12c9be4d-607f-4a0c-b117-849c7b064270

Golden ScissorsDe beste kapper is volgens jullie Golden... - UGent Confessions 2.0 |  Facebook

20% korting op een knipbeurt op vertoon van lidkaart

Trendy kapsalon in het hartje van Gent, in een zijstraat van de Overpoortstraat. 
Adres: Voetweg 2, 9000 Gent

Panda Bakkerij Panda | TA-Pas

10% korting op belegde broodjes op vertoon van lidkaart

Een warme bakker met een breed assortiment gaande van soep over brood tot originele, belegde broodjes. 
Adres: Flobertusstraat 6, 9000 Gent

eKart eKart - Home | Facebook

2 + 1 gratis op ritten in de karting op vertoon van lidkaart

Een moderne karting waar je met vrienden een fantastische avond kan beleven. 
Adres: Dok Noord 7, 9000 Gent

Jims Overpoort en Rooigem JIMS Gent - Home | Facebook

Gratis sporten tot december, gratis welkomstpakket, gratis begeleiding, gratis 13e maand en geen instapkosten op vertoon van lidkaart

Jims is een grote en moderne fitness gelegen in de Overpoortstraat en in de Rooigemlaan, ideaal dus om die kilo's er af te sporten. 
Adres: Overpoortstraat 49, 9000 Gent

            Rooigemlaan 2, 9000 Gent 

Pizza Hut Pizza Hut Delivery Gent - Home - Gent, Belgium - Menu, Prices, Restaurant  Reviews | Facebook

Bij afhalen: 1 medium aan €5,95
Bij leveren: 2 mediums aan €15,95 en 3 mediums aan €20 

De perfecte studentenkost aan scherpe prijzen vindt je bij Pizza Hut Overpoort.
Adres: Charles de Kerckhovelaan 191, 9000 Gent

Kingslize Pizza Gent

Bij afhalen: korting van 15% per pizza + gratis drankje per pizza
Bij leveren: korting van 15% op de gehele bestelling

Lekkere pizza's met veel korting speciaal voor VTK-leden.
Vermeld de korting + je VTK-lidmaatschap als commentaar bij de bestelling (enkel op de Kingslize website) indien je laat leveren.
Adres: Willem Wenemaerstraat 62, 9000 Gent

Alumniwerking

Ben je recent afgestudeerd aan de FEA? Wil je je oud-studiegenoten blijven terugzien? Nog geen genoeg van de studentenactiviteiten of zin om wat nieuws te ontdekken?

Engage, een afkorting van Engineering Alumni Gent, is een gemeenschappelijk initiatief van meerdere verenigingen verbonden aan de FEA (Faculty of Engineering and Architecture) aan de UGent. Het doel is om er te zijn voor de jong afgestudeerden van deze aculteit. (Meer informatie vind je hier).

Voor verdere vragen of opmerkingen kan u steeds terecht bij AIG, Engage of VTK Interne.

Medewerker

Dat VTK er alles aan doet om de burgies en de archies een onvergetelijke studententijd te bezorgen, is reeds duidelijk vanaf de eerste dag dat je de Plateau binnenwandelt. Elk jaar staat er een nieuw team van 40 zotten (lees: het praesidium) klaar om voor jou de meest zotte, onvergetelijke, hilarische, ... activiteiten te organiseren! De eerlijkheid gebiedt ons direct te melden dat je voor een volledig jaar op te vullen met activiteiten met 40 personen helemaal niet toekomt. Daarom zijn wij blij dat we steeds opnieuw kunnen rekenen op een hechte groep VTK- medewerkers! Wat medewerker van VTK zijn precies inhoudt, is afhankelijk van post tot post.

Maar medewerker zijn is niet alleen maar werken...

Medewerker zijn betekent in eerste instantie werken, maar uiteraard willen we je voor al je werk bedanken! Zo zetten we tweemaal per jaar (1 keer per semester) onze medewerkers in de bloemetjes door een Medewerkersetentje te organiseren! Gratis lekker eten én fantastisch leuk gezelschap; wat kan een mens nog meer wensen?! Bovendien mag je als medewerker GRATIS naar de Openingsfuif en de Lentefuif van de VTK! Feestplezier gegarandeerd! Daarbovenop krijg je nog eens korting op je ticket van ons Galabal der Ingenieurs! Wat zeker niet vergeten mag worden is dat je als medewerker vrienden voor het leven maakt tussen al dat werken door. Dus, niet twijfelen, gewoon doen! VTK kan je hulp gebruiken, wees daar maar zeker van! Het enige wat je moet doen om medewerker te worden, is mailen naar het desbetreffende postje met daarin de boodschap dat je medewerker wilt worden. Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren op vice@vtk.ugent.be