Lidmaatschap

VTK-lid worden voor het nieuwe jaar gebeurt voor slechts 8 euro in de hal de eerste week van het academiejaar. Wie al een lidkaart heeft moet die meebrengen, we kunnen die simpelweg verlengen. Voor nieuwe leden printen we een gloednieuwe kaart, hiervoor heb je je eID nodig. Wie dit jaar zijn ledengeld betaalt zal een gloednieuwe VTK-Kalender aangeboden krijgen. Na de eerste week kan je je VTK lidkaart komen halen in VTK Blauw. Eens in het bezit van je persoonlijke VTK-lidkaart kan je genieten van diverse kortingen bij onze cursusdienst, bij allerhande VTK-activiteiten en zelfs bij Top Copy (vraag hier zeker naar!). Maar het belangrijkste is misschien nog wel die wekelijkse gratis consumptie op onze goliardes! Dus zorg er zeker voor dat je je lidkaart steeds bij de hand hebt.

Nieuwe leden kunnen hier hun account voor de website aanmaken.

Voordelen voor leden
Top Copy
Delta
Golden Scissors
Pizza Hut
Fluotopics
Bavet Gent

Alumniwerking

Ben je recent afgestudeerd aan de FEA? Wil je je oud-studiegenoten blijven terugzien? Nog geen genoeg van de studentenactiviteiten of ook zin om wat nieuws te ontdekken?

Engage, een afkorting van Engineering Alumni Gent, is een gemeenschappelijk initiatief van meerdere verenigingen verbonden aan de FEA (Faculty of Engineering and Architecture) aan de UGent. Het doel is om er te zijn voor de jong afgestudeerden van die faculteit. (Meer informatie vind je hier).

Voor verdere vragen of opmerkingen kan u steeds terecht bij AIG, Engage of onze PR-verantwoordelijken.

Medewerker

Dat VTK er alles aan doet om de burgies en de archies een onvergetelijke studententijd te bezorgen, is reeds duidelijk vanaf de eerste dag dat je de Plateau binnenwandelt. Elk jaar staat er een nieuw team van om en bij de 30 zotten (lees: het praesidium) klaar om voor jou de meest zotte, onvergetelijke, hilarische, ... activiteiten te organiseren! De eerlijkheid gebiedt ons direct te melden dat je voor een volledig jaar op te vullen met activiteiten met 30 personen helemaal niet toekomt. Daarom zijn wij blij dat we steeds opnieuw kunnen rekenen op een hechte groep VTK- medewerkers! Wat medewerker van VTK zijn precies inhoudt, is afhankelijk van post tot post.

Maar medewerker zijn is niet alleen maar werken...

Medewerker betekent in eerste instantie werken, maar uiteraard willen we je voor al je werk bedanken! Zo zetten we tweemaal per jaar (1 keer per semester) onze medewerkers in de bloemetjes door een Medewerkersetentje te organiseren! Gratis lekker eten én fantastisch leuk gezelschap; wat kan een mens nog meer wensen?! Bovendien mag je als medewerker GRATIS naar de Openingsfuif en de Lentefuif van de VTK! Feestplezier gegarandeerd! Daarbovenop krijg je nog eens korting op je ticket van ons Galabal der Ingenieurs! Dus, niet twijfelen, gewoon doen! VTK kan je hulp gebruiken, wees daar maar zeker van! Het enige wat je moet doen om medewerker te worden, is mailen naar het desbetreffende postje met daarin de boodschap dat je medewerker wilt worden. Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren op vice@vtk.ugent.be