LUSTRUMWEEK AGENDA MERCH IDEEËNBOX FOTO’S CONTACT

VTK Gent viert in het academiejaar 2022-2023 haar 100ste verjaardag. Voor deze gelegenheid staat er een lustrumweek voor jullie klaar, zodat we samen die verjaardag onvergetelijk kunnen maken.

SAVE THE DATE

De lustrumweek staat gepland in de 4e week van het 2e semester, van 6 tot 10 maart 2023.

LUSTRUMWEEK
MAANDAG

Lustrumgoliarde

@ Delta

DINSDAG

The Sky is the Limit

WOENSDAG

Lustrumcantus

@ 't Kuipke

DONDERDAG

Lustrumnight

@ Oude Vismijn

VRIJDAG

Lustrum History

@ TBA

Maandag 6/3/2023:

Om deze unieke goliarde goed in te zetten maken we er niet op 1 maar liefst 3 verdiepen een goed feestje van! We transformeren de delta hiervoor helemaal om in ons thema van ‘hemel-aarde-hel’. Kom zelf ook verkleed in thema en krijg een extra lustrumbon te spenderen voor middernacht. Vanaf 15u gaan de poorten naar de hemel en de aarde open, vanaf 22u openen de deuren van de hel. Kom voor 22u bierpongen of geniet van een lekkere cocktail. Indien dit nog niet genoeg is kan je een frisse pint laten tappen door je favoriete prof of assistent.

Dinsdag 7/3/2023:

Op dinsdag gaan we met beide voeten van de grond. We maken een luchtballonvaart boven Gent, na de landing staat een glaasje bubbels op jullie te wachten om nog even na te genieten. Afterparty in de Lounge van Delta.

Woensdag 8/3/2023

Klaar voor de meest epische boit van het jaar?! Dan word je om 18:30u aan de Plateau verwacht, vanaf daar vertrekken we in stoet naar ‘t Kuipke, een unieke locatie voor een unieke gelegenheid. Voor een kleine prijs kan je niet enkel à volonté bier drinken, maar krijg je er ook meteen een unieke Lustrum cantuspot bij!

Donderdag 9/3/2023:

Laat je verbazen in onze wonderlijke tuinen van Lustrum, op deze lustrumnight zal je omringd worden door planten, wonderlijke lichtjes en rookwolkjes. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen op onze groene loper met live piano muziek aan de inkom.

Vrijdag 10/3/2023:

Om onze Lustrumweek mooi af te sluiten, nemen we jullie mee doorheen de geschiedenis van VTK. Oud-praesidia en proffen komen hun zotste ankedotes vertellen terwijl we genieten van een lekker drankje. Daarna is er een receptie voorzien terwijl we gezellig bijpraten en een kijkje nemen in het VTK-museum.

AGENDA

VTKava goliarde op maandag 26/9/2022: Om het academiejaar goed in te zetten zijn er Lustrumcavaflessen te verkrijgen voor een spotgoedkope prijs, inclusief vuurwerkjes.

Verjaardagsgoliarde op maandag 7/11/2022: Om jullie warm te maken voor de verjaardag van VTK organiseren we op maandag het verjaardagsfeestje van VTK. Zet jullie feesthoedje op en geniet!

VTK verjaart op woensdag 9/11/2022: VTK is nu officieel 100 jaar en dat vieren we.

Creatieve avond - Lustrumeditie op dinsdag 22/11/2022: Dit jaar worden er niet 5 maar wel 6 civielkes uitgebracht. 'Hoe komt dit' hoor ik jullie al denken. Speciaal voor de 100ste verjaardag van VTK brengen we een lustrumcivielke uit.

MERCH

Ter gelegenheid van het VTK Lustrumjaar zijn er limited edition lustrumpinnen en -patches verkrijgbaar via de cursusdienst van VTK of in onze lustrum store.

De merch verkoop is afgelopen en zal kunnen opgehaald worden vanaf week 3. Specifieke tijdstippen volgen.

IDEEËNBOX

Heb jij een goed idee, maar kan jij die zelf niet verwezelijken of heb jij niet de intenties om zelf iets op poten te zetten? Stuur ons jouw beste idee in en wie weet gebruiken we jouw idee wel om ons lustrumjaar nog magischer te maken. Alle ideeën zijn welkom, hoe groot of hoe klein deze ook zijn. Via deze link kan je jouw meest geniale idee inzenden.

FOTO'S

Om de lustrum week nooit te vergeten, kan je hier terugblikken op alle Lustrumactiviteiten.

CONTACT

Indien je vragen hebt of opmerkingen rond het Lustrum jaar zijn we bereikbaar via het e-mailadres lustrum@vtk.ugent.be

Het lustrumteam,

Wally, Emile, Amélie, Charles, Liesl, Evi